BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

17 December 2008

family day CIDB

hari ahad lepas 14/12/08, kami pergi ke family day 'induk' kami... sebab CLAB ni under CIDB so, diorang punyef amily day kitorang kene pergi la..


dia punye hadiah...fuuussssshhh.. marbelos betol.. sampai2 je dapat godies 'toto'.. bayangkan le yang datang tu 900 org... sorang dapat 1 toto. tapi bab lucky draw tu aku dapat JJ voucher rm50 je.. jadi la.. itu pun tak tau lagi nak bli ape sebab baru je soping kat JJ sebelum tu.


yang bestnye, sape tak sudi nak join pemainan, boleh balun buffet yang disediakan... tak terhabis aku nak pusing rasa sume makanan..


kesimpulannye, aku tak bersukan pun, aku p makan je... kekekekek


aaa... ni gambar aku dengan geng baju rumah oren, sharul n liza.. actually aku rumah kuning (Fuyoooh), tapi tak taula nape diorang bag kitorang baju oren.

(sharul, kak fad letak gamba ko dalam tenet.. ko jgn nak caj royalti pulak)

2 comments:

Muhammad Helmy @ helmy.kambali.gmail.com said...

CIDB memang manyaak duit...

AQisH said...

haa reti pon ko wat entry pjg hehe..selamat berbloging yer..jgn tak tido sudeh :-p