BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

29 June 2009

abg maikel takdak dah

sape tak kenal maikel? aku rasa sume org pun kenal maikel jeksen.

aku ingat lagi masa kat poli PD dulu. kami kene koir nyanyi lagu u r not alone. lagu abg maikel la tu.. best lagu tu.. dengan penuh semangat kami nyanyi lagu tu...

tapi dia dah takde dah..

mak aku pulak tak abis2 lagi bersedih pasal maikel nih. asik2 sms aku ckp dia sedih laaaaa.. kesian laaaa... hissss.. tu baru maikel jeksen. agaknye dulu masa sudirman meniggal cane la mak aku sedih ek?



cikpedot

4 comments:

AQisH said...

ehh..ped..dulu kita nyanyi lagu tu..sapa yg konduk koir tu ehh..huhu..

alladiin said...

wa pun sedih gak...lagu we r the world tu, dia buat tanpa mintak duit pun...

luvluv said...

hehehe... patutlah aku lancar giler lagu tu.. ekekek. yopoyo jer time tu kite budak budak dsk.

M Yusuf said...

Permission Promotions please
Thanks Greetings Indo Furniture Need Info Contact Us ......
FURNITURE PALACE JEPARA
FURNITURE JEPARA
TEAK FURNITURE JEPARA
CHEAP CABINETS
CHEAP SEAT
CHEAP CABINETS
CHEAP BEDS
LIVING ROOM CHEAP
DINING ROOM CHEAP